Nieuwjaarsborrel en quiz RKVV Wijnandia

geplaatst in: Geen categorie | 0

Om het nieuwe jaar 2020 direct goed te starten, organiseert de activiteitencommissie van R.K.V.V. Wijnandia een nieuwjaarsborrel!

Afgelopen jaren hebben we hier, door verschillende redenen, niet de gewenste aandacht aan kunnen schenken, maar vanaf dit jaar vinden we dat dat anders moet. We gaan het dit keer wel op een andere manier aanvliegen.

We organiseren daarom op vrijdag 3 januari in ons clublokaal, Café I gen Dörp, vanaf 19:30 een nieuwjaarsquiz met aansluitend een feestavond!

Ons motto van die avond is dan ook: Is ’t woar? Of is ’t neet woar.. Zo beginne vier in Wienesroa ’t nuuje joar!

De quiz wordt gepresenteerd door Eric Brouwers, één van bekendste quizmasters van het Zuiden, die we we voor deze avond hebben weten te strikken.

De bedoeling is om in teams van 3 of 4 personen deel te nemen aan deze geheel verzorgde quiz, waarbij er voor, tijdens en na de quiz dus ook aandacht is voor het nieuwjaar borrel tintje (onder andere in de vorm van een hapje).

De quiz is uiteenlopend van muziekfragmenten tot sport en van historische gebeurtenissen tot het raden van logo’s. Voor ieder wat wils (dus stel je team slim samen) !

Tot slot willen we iedereen van harte uitnodigen om samen met ons het glas te heffen op het nieuwe jaar, even bij te kletsen over de kerstperikelen en op informele wijze gezamenlijk te quizzen. Maar ook als je dus niet deel wilt nemen aan de quiz, ben je van harte welkom om elkaar een voorspoedig nieuwjaar te wensen en gezellig ene te drinken tijdens de feestavond na afloop van de quiz.

Kort samengevat (zie ook de bijlage):

Waar? Café I gen Dörp

Wanneer? Vrijdag 3 januari 2020

Hoelaat? 19.30u-22.00u quizzen, aansluitend feestavond!

Hoe? In teams van 3 á 4 personen, deelname is slechts € 5,- per persoon (deze kosten zijn uitsluitend voor de quiz. Mensen die niet deelnemen aan de quiz, maar alleen naar de feestavond komen of alleen het glas komen heffen, hoeven niks te betalen)

Inschrijven? Per e-mail coen_cremers@outlook.com en telefonisch 0611957578

Hopende op jullie komst,

Namens de activiteitencommissie,

Coen Cremers en Robin Luyten